| Autor |
| IonutNFS |
Trimis: 25/02/2007 00:51 Titlul subiectului: Nos - Ilegal in Romania??? |
|
|
 Administrator

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 149
|
Bah .. sper sa gresesc, insa din cate am inteles eu, nu ai voie cu NOS in Romania ... Tatal unui prieten de-al meu care face curse internationale cu camionul a vazut in vama cum l-au arestat pe unu care incerca sa bage un sistem NOS in tzara ... cica e ilegal, periculos blah blah asta au zis aia care l-au ridicat. Ala era cu un VW Transporter si .. prostia lui a fost ca era la vedere butelia de NOS, altfel probabil nu il prindeau. Sursa e super-sigura, omul fiind un tip extrem de serios. Stie cineva ceva de treaba asta ?
E ilegal sa treci butelia plina! in schimbi daca e goala e ok, nu ai probleme. Cel mai bine e sa o tzi in masina ca si cum ar fi instalata! Vorbisem eu cu cineva care si-a adus NOS si el imi zicea ca nu a putut asigură butelia plina in tara! e ceva kk de lege cu introducerea de material explozibil, toxic bla bla bla. Si la noi in tara cum exista conceptia ca tot ce se afla in butelie si e sub apăsare face BUM... nu se prea poate! Dar merita incercat :P :P :P |
|
| Sus |
|
 |
| Cobra2007 |
Trimis: 03/05/2007 21:54 Titlul subiectului: |
|
|
 Moderator VT

Data inscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 99
|
| nu cred ca este adevarat...treaba asta se poate face in romania cu NOS-u, am un prieten care mi-a spus ca gasesti in magazine autorizate, tuburi de NOS...faza cu adusu din strainatate a NOS-ului nush daca e adev, dar dupa parerea mea cred ca este ilegal...intra-adevar NOS-ul este cumplit de periculos. |
|
| Sus |
|
 |
| roxyy2017 |
Trimis: 14/10/2017 09:31 Titlul subiectului: Re: Nos - Ilegal in Romania??? |
|
|
Junior

Data inscrierii: 03/Oct/2017 Mesaje: 6
|
|