| Autor |
| Cobra2007 |
Trimis: 07/05/2007 15:16 Titlul subiectului: Windows Vista |
|
|
 Moderator VT

Data inscrierii: 28/Apr/2007 Mesaje: 99
|
Daca tot avem voie sa vb despre orice...yo zic sa incep cu un subiect interesant , ce parere aveti despre windows vista ? ati vrea sa aveti vista ? Yo unu am avut vista dar mai mult de o zi nu l-am tinut...din mai numeroase motive :
1. Mananca mult ram (daca nu ai minim 512 mai bine nu`l mai baga)
2.La orice actiune pe care o faci pe vista iti apare un dialog de genu (do yo want to open this setup) e aiurea rau...vrey sa instalezi ceva..messu spre ex. iti apare asta, vrey sa stergi ceva la fel...
3. Unele setari obijnuite cum ar fi setarile de internet se gasesc ff greu mai ales daca nu esti obijnuit cu el cauti de iti vine rau.
4. Anumite drivere nu merg pe vista (yo am avut noroc si mi-am gasit)
--------------------------------------------------------
in rest ce sa va mai zic...trebuie sa aveti un sistem bun pt vista. Totusi yo zic sa nu va aruncati ca pisica la prada ca s-ar putea sa luati ''teapa'' mai ales cu jocurile... |
|
| Sus |
|
 |
| IonutNFS |
Trimis: 07/05/2007 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
 Administrator

Data inscrierii: 23/Feb/2007 Mesaje: 149
|
Aham interesant ma gandeam si eu sa mil bag dar jtiam ca iti trebuie memorie ram mare eu am 256 deci imi iau gandu!!! |
|
| Sus |
|
 |
| Cobra2007 |
Trimis: 07/05/2007 20:05 Titlul subiectului: |
|
|
 Moderator VT

|
Intra-adevar...pana acum cateva luni am avut si yo 256 R.A.M si am incercat (stiind ca nu se poate) dar asa sunt yo curios, i-am dat drumu la setup-ul de la windows vista si imi spunea ca nu poate sa plece mai departe fiindcÄ am ramu mic si minim este 512! recomandat cik ti-ar trebui 2GB ram , un procesor bun pe 64 biti , si mai sunt numeroase dar nu stau sa le insir...oricum chiar daca ai un calc bun tot nu cred ca se merita sa ti-l bagi....  |
|
| Sus |
|
 |
| Angel |
Trimis: 16/05/2007 18:15 Titlul subiectului: |
|
|
Junior

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 4 Localitate: braila
|
Am avut si eu da tema cu vista si e super najpa aspectul e calumea da numeroase chestii nu sunt de exemplu
1.Nu aparea Run in bara de start(nu stiu pe unde e)
2.Windows task manager nu mergea
3.Si stiti ca la unele jocuri ca sa mearga e chestia cu registri setup sau ceva de genu si arata imaginea cu cateva cuburi verzi sau ce sunt alea nici chestia aia nu mergea adica zicea ca a fost scoasa
4.Nu stiu daca mai este ceva da eu asta am obs...si unele jocuri nu merg...
5.Verdictul NU BAGATI WINDOWS VISTA |
|
| Sus |
|
 |
| Cobra2007 |
Trimis: 16/05/2007 19:04 Titlul subiectului: |
|
|
 Moderator VT

|
Angel, stai 2 sec....e o mare diferenta intre o Tema de windows vista si vista full ....e posibil ca tema pe care ai avuto sa fi avut mici erori, dar nu are legatura cu windows vista pe care l-au scos cei de la Microsoft (www.microsoft.com) daca nu poti sa-ti ''permiti'' windows vista full am pt u o tema de vista BUNA , am avuto si eu, dar dupa aia mi-am bagat vista l-am tinut o zii, si am revenit la xp )
Uite linku cu tema Vista http://www.crystalxp.net/dl/en.gal.505.htm |
|
| Sus |
|
 |
|
|